Tuhansien tarinoiden Suomiretki

Suomiretken historia

Suomiretki-kampanja syntyi yhden naisen unelmasta ja kasvoi koko kansan kokoiseksi ilotteluksi toinen toistaan kauniimmista kotimaan kohteista. Sosiaalisessa mediassa levinneen tempauksen tavoitteena on madaltaa kynnystä lähteä retkeilemään yksin, ystävän tai perheen kanssa, sillä jokainen saari, järvenranta, kansallispuisto, keskustan ja laitakaupungin koluamaton katu tai vaikka pieni metsäpolku, kallio sekä Helsingin edustalla paikkaansa pitävä saari on reissun arvoinen. Matkalle lähteminen ei aina vaadi lentolippujen hankkimista.

Tämän sivuston tarkoituksena on toimia linkkikirjastona, joka kokoaa yhteen luonto- ja retkeilyvinkit, inspiroivat julkaisijat ja kotimaanmatkailun puolesta puhuvat tahot. Sivustoa päivitetään kaiken aikaa, joten mikäli koet, että täältä puuttuu jotain, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen: info@suomiretki.fi.

Tutustu myös Suomiretken viralliseen Instagram-tiliin, jossa jaetaan #suomiretki-sanalle tägättyjä kuvia. Näitä kuvia on jaettu nyt lokakuussa 2016 jo yli 50 000 kappaletta. Henkilökohtaisen tilini sen sijaan löydät täältä.

Retkiterveisin, Marinella

Suomiretki mukana Metsämessuilla 11.-13.11.
Ideoita ja retki-inspiraatiota

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@suomiretki

MENU

Back

Share to