Suomiretki mukana Metsämessuilla 11.-13.11.

Read More

#SUOMIRETKI SINCE 2014

Jo yli 50 000 jaettua Instagram-tarinaa
#Suomiretki-tempauksen synty

Suomiretki-kampanja alkoi yhden naisen unelmasta ja kasvoi koko kansan kokoiseksi kuvailotteluksi toinen toistaan kauniimmista kotimaan kohteista, joita jaetaan päivittän Suomiretkein Instagram-tilillä.

DREAM DO:N UNELMOINTIKURSSILLA

Maaliskuussa 2014 pidetyn, Saku Tuomisen lanseeraaman dreamdo:n unelmointikurssin pohjalta syntyneen tempauksen tavoitteena on ei enempää eikä vähempää kuin innostaa suomalaiset ulos luontoon.

Jokainen saari, järvenranta, kansallispuisto, keskustan ja laitakaupungin koluamaton katu tai vaikka pieni metsäpolku, kallio sekä Helsingin edustalla paikkaansa pitävä saari, on reissun arvoinen – matkalle lähteminen ei aina vaadi lentolippujen hankkimista. Suomiretki voi olla pidempi viikonloppureissu, sunnuntaikävely tai vaikka kuva aamuiselta työmatkalta – sinä päätät.

Suomi 100 -juhlavuosi

Tämä sivusto olkoon kunnianosoitukseni Suomi 100 -juhlavuoteen, jota vietetään vuonna 2017. Sivusto itsessään syntyi teidän tarpeistanne: esitettyäni kysymyksen, mitä te haluaisitte nähdä, kuulla ja kokea Suomiretken osastolla 11.-13.11.2016 vietettävillä Metsämessuilla, lähetitte minulle valtavan määrän kaikenlaisia retkipoliittisia kysymyksiä. Sen innoittamana halusin julkaista sivuston, joka nivoo yhteen kaikki hyödylliset linkit ja vinkit kotimaanmatkailusta ja -retkeilystä.

Yli 50 000 jaettua #suomiretki-kuvaa

Nyt lokakuussa 2016 #suomiretki-aiheisia kuvia on jaettu jo yli 50 000. Pääset tutustumaan otoksii Suomiretken virallisella tilillä. Oman henkilökohtaisen kanavani sen sijaan löydät täältä.

Terveisin, Marinella

screenshot

@suomiretki

MENU

Back

Share to